Прекин на вода во одредени делови на Крушево заради премостување на линија

„ЈП „Комуна“ Крушево работи на премостување на линија, меѓу другото, и со оглед на тоа прекин на вода ќе имаат следните делови од град Крушево:

Хотелска зона
СОУ „Наум Наумовски Борче“
Делови од улиците:
Тодор Проески, Томе Никле, Мише Ефтим, Коча Миленку, Никола Карев и Манчу Матак

Се заблагодаруваме на разбирањето и трпението“, стои во соопштението на ЈП „Комуна“ Крушево.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e