Митовски помогна да се вратат насмевките на лицата на еден млад човек и неговото семејство

Кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски помогна да се вратат насмевките на лицата на еден млад човек и неговото семејство.

„Сликата менува 1000 зборови.
Срцето ми е полно што помогнав да се вратат насмевките на лицата на овој млад човек и неговото семејство.
Човечноста пред сѐ, да се дари среќа на другите, тоа е моето мото“, нагласи Митовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e