Митовски: Лозаново од денеска има современо урбано детско катче и спортски терен за баскет

Градоначалникот на Крива Паланка, Сашко Митовски денеска реализираше уште едно ветување.
Lozanovo3Населба Лозаново која е населба со најмногу дечиња од денеска има современо урбано детско катче и спортски терен за баскет.
Lozanovo„Во моментот се проектираат вакви слични детски катчиња во повеќе од десет градски населби. До крајот на мандатот нашата цел е секое урбано место да добие вакво слично детско катче.
Нема поубаво чуство кога знаеш дека твојата енергија ја трошиш за среќата и радоста на дечињата.
Со срце за Крива Паланка‼️“, истакна Митовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e