Граѓанска трибина на СДСМ „Силно и одлучно кон иднината“ вечерва во Кочани

Денеска 23.11.2022 (среда) СДСМ продолжува со​ граѓанските​ трибини​ „Силно и одлучно кон иднината“ ​ каде заедно со граѓаните отворено се разговара за мерките и политиките на СДСМ, за нашата визија за иднината на нашата македонска држава, информираа од СДСМ.

Граѓански​ трибини​ со почеток во 18.00 часот ќе се одржат во целиот регион, односно во:

– Виница, говорник: Сања Лукаревска, заменик претседателка на СДСМ

– Зрновци, говорник: Стефан Богоев, потпретседател на СДСМ

– Чешиново Облешево, говорник: Вангел Андрески, организациски секретар на СДСМ

Централната​ граѓанска​ трибина​ „Силно и одлучно кон иднината“ ​ каде говорник е претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски, ќе се одржи ​ во​ Кочани -​ хотел Амор​ во 20.00 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e