Акција за пошумување во село Петралица оваa сабота

Под мотото „Ајде да пошумуваме заедно“ претстојната сабота ќе се пошумува во село Петралица, кривопаланечко.
Акцијата е со почеток во 9:30 часот,
Зелената транзиција е наш врвен приоритет, порача првиот човек на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e