(ВИДЕО) Вака изгледа женска тепачка за социјална дистанца

Лудило минатиот викенд на плажа во Брајтон. Огромен број на луѓе дојдоа да се оладат заради многу високите температури. Се разбира, повеќето од нив ги игнорираа препораките за социјална дистанца и расадникот за коронавирус функционираше совршено. Посетителите најчесто пиеа алкохол, како никогаш претходно да не го виделе или вкусиле, па лесно дојде и до кавги.

Две групи жени жестоко се расправаа за социјалната далечина, иако никој не ја почитуваше. На крајот од кавгата, двете „ривалки“ стигнаа и влегоа во рингот. Имаше неколку удари од обете страни, и бидејќи обете имаа долга коса, беше најзгодно за нив да се влечат за коса. Интервенираше чуварот на плажата, кој исто така немаше маска. Тој се обиде да ги раздели без успех и ја заврши мисијата држејќи голем прамен од косата од една од жените во рака. Полицијата дошла на местото на настанот, а за малку не се онесвестиле кога виделе колку луѓе се наоѓаат на малиот простор и дека никој не носи маски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e