(ВИДЕО) Додека траела онлајн наставата ученичка имала секс, со вклучен микрофон

Пандемијата од коронарна вирус ги принуди државите да воведат рестриктивни мерки за да спречат ширење на смртоносната зараза која досега однесе повеќе од 388.000 животи низ целиот свет.

Граѓаните се ограничени во нивното движење, а една од мерките е затворањето на училиштата, што ги принуди образовните институции да организираат часови преку Интернет.

Онлајн-наставата имаше свои проблеми кога станува збор за организација и пропусти, а социјалните мрежи „експлодираа“ откако се појави необична снимка на предавање во Колумбија. Имено, за време на часот, една ученичка имала секс, но таа заборавила да го исклучи микрофонот, така што сите останати ученици, заедно со наставничката, „умреле“ од смеа слушајќи воздишки и стенкање.

Наставничката се обидела да остане воздржана и покажала трпеливост за време на часовите и покрај звуците што доаѓаат од конференцискиот повик.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e