(ВИДЕО) Вашингтон Стејт со специјална благодарница за Јакимовски

Екипата на Вашингтон стејт го заврши основниот дел од сезоната во НЦАА лигата, а со тоа заврши и „мандатот“ на македонскиот репрезентативец Андреј Јакимовски во овој Универзитет.

По завршувањето на мечот и поразот од Вашингтон (68:74), истоимениот тим Вашингтон стејт, на специјална церемонија му додели благодарница на Јакимовски за придонесот во изминатите четири години.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e