(ВИДЕО) Масовна тепачка помеѓу нашите иселеници

На фејсбук страната MK Dijaspora Europe е поставено видео од масовна тепачка помеѓу нашите иселеници. Не се знае местото и времето кога точно се случило, но по коментарите под видеото се претпоставува дека е од дочекот на Божиќ, минатата година во Германија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ