(ВИДЕО) 360°: За Груевски не постои мајски договор

Во прилог на дебатата што деновиве се води на оваа тема, потсетување на одговорите на тогашниот премиер Никола Груевски, соочен со прашања од опозицијата по информациите дека ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ на 29 мај 2007 година постигнале договор. Еве го дијалогот Шекеринска-Груевски од собраниската седница за пратенички прашања одржана на 31 мај 2007 година.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e