Што треба да знаете кога купувате пелети за Вашиот дом?

Што треба да знаете кога купувате пелети за Вашиот дом, на ова прашање и се друго поврзано со греењето на пелети појаснува Боби Трајчевски од „Еколајф пелети“.
„Пелетите се лесен за транспорт и користење енергенс, а исто така е погоден за заштита на животната средина“, вели Трајчевски во разговорот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ