Полицијата упаднa во домот на Зекири: Ниту ќе ме уплашат ниту ќе ме обесхрабрат

Антикорупциска, Финансиска Полиција и Организиран Криминал при МВР го чешлале мојот имот и веќе десетина дена водат истрага. Денеска и полицијата го посети мојот дом.

Сакам да им порачам дека може да истражуваат и чешлаат колку што душа им сака, ниту ќе ме уплашат ниту ќе ме обезхрабрат, напротив само дополнително ми давате сила и мотивирате да продолжам да се борам против вистинските криминалци. Вистината ќе победи, ПРАВДА ЌЕ ИМА!!!

Да бевте на висина на задачата и истражувавте и се боревте против криминалот последниве неколку години и државата ќе цветаше.Криминал можете да пронајдете само кај вистинските криминалци, кај вашите наредбодавачи кај Груевски и Мијалков и нивните соработници!!!!
#ЌеЛежите
Фејсбук статус на Мухамед Зекири

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e