Осуден за мобинг, екс претседателот на Основен суд Скопје 1

Тужбата на Горан Стаменковски, поранешен раководител на одделението за човечки ресурси во Основниот суд Скопје 1, против поранешниот претседател на судот, Владимир Панчевски, за мобинг, Основниот суд Скопје 2 ја уважи и донесе пресуда.

Стаменковски го тужеше Панчевски за мобинг.

Панчевски има право на жалба до Апелациониот суд.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ