Еве кој е креаторот на лажната фан страна на ОО СДСМ Нагоричане – верен до гроб на Мицкоски

Креаторот на лажната фан страна на ОО СДСМ Нагоричане, е Марко Лазаревски од Скопје, кој на Водно ги напраил сликите со другар. Инаку Марко е партиски бот и е истиот тој што ги плукаше Борјан и Фрчко во ресторан па потоа изеде шамарите! Инаку верен до гроб на Мицкоски.
Твит на „рецепционерот Таљат„

КРЕАТОРОТ НА ЛАЖНАТА ФАН СТРАНА НА ОО СДСМ НАГОРИЧАНЕ, Е МАРКО ЛАЗАРЕВСКИ ОД СКОПЈЕ, КОЈ НА ВОДНО ГИ НАПРАИЛ СЛИКИТЕ СО ДРУГАР. ИНАКУ МАРКО Е ПАРТИСКИ БОТ И Е ИСТИОТ ТОЈ ШТО ГИ ПЛУКАШЕ БОРЈАН И ФРЧКО ВО РЕСТОРАН ПА ПОТОА ИЗЕДЕ ШАМАРИТЕ! ИНАКУ ВЕРЕН ДО ГРОБ НА МИЦКОСКИ! PIC.TWITTER.COM/LO7FDUVQ2U

— РЕЦЕПЦИОНЕРОТ ТАЉАТ (@TALADODPRESPAF) NOVEMBER 21, 2020

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e