Полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ