Митовски на отворање на два промотивни штабови во Конопница: Да градиме заедно Европска Крива Паланка

Кандидатот за градоначалник на Крива Паланка, од редовите на СДСМ, Сашко Митовски вчера присуствуваше на отварањето на двата промотивни штабови во кривопаланечкото село Конопница.

-Во моќна и победничка атмосфера отворени се дватта промотивни штабови во Конопница. Оттука ќе тргне победата, големата победа за најдоброто на нашиот град, порача Митовски.
-Во секој момент, секој ден, заедно со граѓаните. Тука сум за да работам за интересите на секој кривопаланчанец, тука сум да градиме заедно Европска Крива Паланка, реќе пред граѓаните кандидатот за градоначалник.
Пред неколку дена во Крива Паланка беше отворен првиот промотивен штаб за претстојната кампања во Осичка Маала.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e