Во март доаѓа летното сметање на времето

Подгответе се, затоа што следниот месец се префрламе на летното сметање на времето.

Според податоците летното сметање започнува рано изутрина на 31 март во недела.

Спасете се себеси или некој близок од зависност од алкохол. Пробајте го ова 8 дена и резултатот ќе ве воодушеви…
Стрелките одат еден час нанапред, па така времето во 02 часот, од 31.ви март 2024 се смета како 03 часот.

Секоја година летното сметање се случува во последниот викенд во март.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e