(ВИДЕО) Како се забавуваат млади девојки кога се на алкохол

Во видеото можете да видите како се забавуваат (или барем пробуваат) млади девојки кога се на некоја чашка алкохол повеќе од нормалната доза 🙂

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ