(ВИДЕО) Јас киснам во Архив, нов хит на Фчерашни новости

Погледнете го и слушнете новиот хит на популарната политичко – сатирична емисија “Фчерашни новости”, “Јас киснам во Архив”

Видеото погледнете го тука

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ