Свекрва од Ниш е хит откако преку весник се откажа од снаата!

Кавгите меѓу членовите на семејството не се ништо ново во Србија, а најдрастична мерка, освен тужбата на суд, отсекогаш била откажувањето преку весниците. Ова е и закана која често се слуша од родителите кога децата не слушаат, но такво нешто ретко се остварува.

Меѓутоа, една жена еднаш го направи токму тоа кога во весникот објави дека јавно се откажува од својата снаа.

Причините кои таа ги наведе го насмеа целиот регион бидејќи секој збор е полуд од претходниот.

Огласот е објавен на мрежата икс.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e