Ракијата го менува животот- три дена пиев и веќе сум алкохоличар: Илон Маск, што направи?

Сопственикот на социјалната мрежа Х (поранешен Твитер) Илон Маск наводно ги изговара следниве зборови на англиски:

„Јас сум од Република Српска. Во последно време многу се расправа за тоа дали сум Србин, но сега дојде моментот гордо да кажам дека сум. Роден сум и израснат во гратчето Шипово. Таму живеев до 6 години, а потоа се преселив во Јужна Африка, за жал. Да живее Србија!“

Во ова видео пак, кажува: Ракијата го менува човекот- три дена пиев и веќе сум алкохоличар… Погледнете сами!
Се работи сепак за вештачка интелигенција и нема никаква врска со најбогатиот човек на светот!

Извор: Машки магазин

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e