Ова се најдосетливите твитови за опозицискиот лидер по неговата неодлучност!

И тоа дочекавме, Јанко Бачев да биде поголем лидер од Христијан Мицкоски.“

„Уствари ставот на Мицковски е целосно пропорционален со неговото досегашно “лидерство”. Бош.“ – ова се дел  од коментарите на Твитер заедницата која се вжешти по излагањето на лидерот на опозициската партија  ВМРО ДПМНЕ .

Христијан Мицкоски по неколку месечно неизлагање за ставот кој го има неговата партија им порача на симпатизерите да гласаат секој по свое убедување.

Во продолжение ова се топ коментарите со кои твитерџиите му „фаќаат“ сеир на опозицискиот лидер.

2 3 4 41644213_10155721924547196_7864955476918665216_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e