И најдобрите грешат: Никој не го знае точно одговорот кој има предност на раскрсницата

Ако сметате дека сте одличен возач, тогаш нема да имате проблем точно да ја решите оваа загатка.

Што мислите, кој има предност?

Потребно е да се каже кој има првенство да помине, црвениот, жолтиот или синиот автомобил?

Важно е да ги погледнете сите знаци и да се присетите на нивното значење, за да знаете кој има право прв да помине.
5a7444e3-f6e8-4d3e-a3f0-4efe0a0a0a67-vdsvdsvd-1-690x480

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ