(ФОТО) Тренерот им забранил на своите фудбалери да ја следат неговата ќерка на Инстаграм

Поранешниот шпански репрезентативец кој сега е тренер на мексиканскиот клуб Круз Азул, Пако Хемес, им забранил на своите фудбалери да следат неговата ќерка на социјалнитемрежи.kerka1-Таа нема ниту 20 години, туку само 17. Значи се уште не е ни полнолетна. Било кој што ќе остави некој непримерен коментар на нејзините слики ќе има голем проблем со мене, изјавил тренерот Хемес.kerka2Инаку, неговата ќерка Надја е доста популарна на Инстаграм каде има околу 120.000 следбеници, меѓу кои биле и сите играчи на Круз Азул. Но сега, по оваа забрана се чини дека сите кои ќе сакаат да играат ќе мора да ја почитуваат одлуката на тренерот.kerka3

Извор: Денешен.мк

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ