(ФОТО) Градоначалникот на Карпош “рипна во тавче”

Стефан Богоев ја запроси неговата долгогодишна љубов, Ивана Анѓеловска. Тој доцна синоќа, оваа вест ја објави преку социјалните мрежи.

“Со еден глас за, Ивана избра ДА” – напиша, Богоев.

stefan

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ