(ВИДЕО) Борба Алигатор VS Супермен: На крајот Супермен успеа и да го јавне!

Погледнете го ова видео во кое маж облечен во костум од херојот Супермен се справува со алигатор со цел да го помери од “седлото” и да се извадат јајцата од кои треба да се изведат нови мали алигаторчиња. При крајот на видеото, Супермен успеа и да го јавне алигаторот.

Видеото погледнете го на следниот линк
*видеото може да се гледа само преку google chrome

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ