Зекири на Фејсбук: Криминалците поразени, правдата победува

Јово превара разрешен, напиша Мухамед Зекири од СДСМ денеска на Фејсбук.

– Криминалците поразени, правдата победува, напиша Зекири.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e