Заев се заблагодари за поддршката од Сојузот на Борци од НОАВМ: Нивната борба за слобода е темелот на нашата борба за слобода

Лидерот на СДСМ Зоран Заев се заблагодари за искажана поддршка од Сојузот на Борци од НОАВМ.

-Нивната борба за слобода е темелот на нашата борба за слобода. Голема чест ми е што зад исправните политики на СДСМ во изминатиот период застанува и Сојузот на Борци и граѓаните поддржувачи. Тоа значи дека сме на вистинскиот пат. Борците ја обезбедија слободата и независноста, а денес обезбедуваат продолжување по патот на развојот, интеграцијата и напредокот. – порача Заев .

Благодарам почитувани борци, заедно со вас ќе ја добиеме и оваа битка и ќе покажеме дека можеме уште повеќе и уште подобро за сите. – напиша Заев.

dok

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e