Заев: Пред нас е неповторлива шанса. Влеговме во НАТО, ги отвораме поглавјата со ЕУ

Пред нас е неповторлива шанса. Влеговме во НАТО, ги отвораме поглавјата со ЕУ. Сега мегданот е дома, во подигнување на економијата, зголемување на платите и пензиите, јакнење на економските капацитети на сите семејства во државата. – порача Зоран Заев споделувајќи видео од вчерашниот централен митинг во Скопје.

Да продолжиме по исправниот пат. На 15 јули, сите заедно за број 3, за коалицијата Можеме, за уште повеќе, за уште подобро, за сите граѓани во Република Северна Македонија. – дециден е лидерот на Социјалдемократите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e