Филипче на Твитер: Ти си на одмор, но вирусот не е!

Ти си на одмор, но вирусот не е! , напиша на својот Твитер профил министерот за здравство , Венко Филипче.

,,Избегнувај собирање во големи групи, носи маска, за да го заштитиме нашето здравје, но и здравјето на нашите најблиски. Да ги почитуваме мерките за заштита од ковид-19, затоа што јавното здравје е заедничка одговорност.” , напиша Филипче на Твитер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e