Делегација на СДСМ во Крушево положи цвеќе пред гробот на Карев и пред спомениците „На хероите на Слива“ и на Мечкин Камен

По повод големиот празник 2ри август – Денот на Републиката, делегација на СДСМ предводена од организациониот секретар на СДСМ Душко Весковски, придружуван од Оливера Чавкар, членка на ЦО на СДСМ и Трајче Калевски претседател на ОО СДСМ Крушево, денеска положи свежо цвеќе и оддаде почит пред гробот на Никола Карев, пред споменикот на Слива „На хероите на Слива“ и пред споменикот на Мечкин Камен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e