(ВИДЕО) Најлесен начин на одмрзнување на стаклата од автомобилот

Во овие денови на минусни температури сите возачи се соочуваат со истиот проблем: Како да се одмрзнат стаклата од автомобилот?!

Погледнете го видеото подолу, каде е прикажан најлесен начин за справување со совој проблем.

Се што ви треба е да набавите шишенце со распрскувач во кое ќе ставите 2/3 алкохол и 1/3 вода.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ