(ВИДЕО) Ладно било, а што да каже оваа вредна “домаќинка”?

За да не се жалите околу снежните наноси, еве ви инспирација за сите по дома да си ги исчистите дворовите од снег!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ