(ВИДЕО) Еве како се чисти снег во Канада

Македонските институции надлежни за чистење на снегот потфрлија. Најверојатно беа изненадени и неподготвени го дочекаа снегот во јануари.

На видеото подолу може да погледнете како се чисти снегот во Канада. Споредба не треба да правиме, зошто не е потребна. Само погледнете.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ