(ВИДЕО) Ѕирнете во новиот дом на Хаваи на семејството Обама!

Барак Обама можеби повеќе не е претседател на САД, но тоа не значи дека тој и неговото семејство нема да продолжат да уживаат во луксузниот живот!

Барак Обама купи куќа во неговото родно место, островот Оаху на Хаваите, во која тој и неговото семејство не планираат постојано да живеат, туку да ја користат за одмор и рекреација.

Доста луксузно за летна куќичка, мора да признаеме. 🙂

Погледнете како куќата изгледа одвнатре:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ