(ВИДЕО) Чистачи за снег во Норвешка

Кога наместо за споменици, врби и панорамски тркала, владата би ги трошела парите паметно, немаше да дојде до вакви несакани ситуации каде што со првиот пообилен снег, цела држава ќе ни биде блокирана.

Погледнете какви чистачи за снег се користат во Норвешка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ