Овие три хороскопски знаци во 2020 година ќе влезат во сериозна врска

Како што се доближуваме до 2020 година, така има се повеќе прогнози за тоа што не чека. Во следната година не очекуваат неколку важни астролошки случувања кои можат да влијаат на нашиот љубовен живот. Меѓутоа, успехот на врските зависи од многу работи, а најмногу од вас, вашиот партнер и вашиот хороскоп.

Многу фактори треба да се земат предвид, но според прогнозите на астролозите, овие три знаци ќе ги имаат најголемите шанси во 2020 година да ја најдат љубовта на својот живот.

Јарец

Почетокот и средината на декември Венера е во коњукција со Сатурн во јарец, а оваа комбинација може да биде совршена за почеток на стабилна врска. Комбинацијата на Венера, која сака љубов, со посветеноста на Сатурн, укажува на тоа дека јарецот има големи шанси да влезе во долга врска.

Јарците се познати како песимисти во хороскопот, но за нив 2020 ќе биде фантастична година, полна со љубов, па би било добро да се посветат повеќе на овој сегмент.
Овен

Знаците кои имаат астролошки агол кон јарецот, како што е овен, исто така би можеле да бидат актирвирани кога Венера во декември ќе биде во коњукција со Сатурн. Јарецот и овност се кардинални знаци бидејќи се наоѓаат на граница на годишните времиња. Што се однесува до овнот, за нив овој транзит може да направи тензија поради желбата за поврзување со некој и страв на кој начин тоа да го постигне.

Веднаш по влегувањето во 2020 година, Месечината влегува во транзит низ овнот, па родените во овој знак подобро ќе разберат што значи еднаквост и здрава долгорочна врска. Се додека овнот е подготвен да покаже малку ранливост, може да очекува убава љубовна приказна во следната година.
Вага

Како и овните и вагите би можеле да бидат активирани од Венера. Кога ова ќе се случи во декември, можно е вагите да се чувствуваат подобро околу љубовта. Спек, и вагите можат да почувствуваат немир поради желбата за љубов и несигурност за тоа како да дојдат до неа.

За среќа, почетокот на јануари и на вагите ќе им стане јасно како би требало да изгледа нивната идеална врска. Вагите се секогаш романтични, но 2020 година може да им биде годината која ќе им ја донесе вечната љубов.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e