На Доналд Трамп најмногу му недостига гледањето порно филмови во Белата куќа

Позната водителка од САд не откри никакви дополнителни детали за моменталниот претседател на САД, Доналд Трамп, но добро познато е дека таа и Доналд останале во лоши односи откако тој бил назначен за претседател на Америка.

Водителката на една утринска емисија, Мика Брзезински во текот на емисијата изјавила дека американскиот претседател Доналд Трамп најмногу жали за тоа што во Белата куќа не е дозволено да се гледаат порно филмови.

“Познавам личност која разговараше со Доналд Трамп за неговиот живот во Белата куќа. Всушност, Доналд Трамп најмногу жали за тоа што не може да гледа порно филмови”, рекла водителката.

wlEPwBDDsW-poznatata-voditelka-tvrdi-od-site-raboti-na-svetot-na-donald-tramo-najmnogu-mu-nedostiga-gledanjeto-porno-filmovi-vo-belata-kuka

Водителката не откри никакви дополнителни детали за моменталниот претседател на САД, Доналд Трамп, но добро познато е дека таа и Доналд останале во лоши односи откако тој беше назначен за претседател на Америка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e