Лоши прогнози за 2020 година: За овие три знаци таа ќе биде најлоша

За некои хороскопски знаци 2020 година ќе биде катастрофална, а во лошата среќа „предност“ ќе заземат лицата родени во знакот рак. Јупитер ќе се наоѓа во рак спротивно од сатурн, па стролозите советуваат што помалку ризик и внимателност, бидејќи многу работи можат да тргнат по надолна стаза.

Во новата година не треба еуфорично да се радуваат ниту вагите, кои ќе имаат проблеми во текот на целата година, а особено љубовни. Во љубовта, лошата среќа, својот врв ќе го достигне во втората половина од годината.

ниту овенот нема премногу причини за радост во 2020 година, велат астролозите. Тие им предлагаат на овните својот живот, догодина, да го стават на чекање.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ