(ВО ЖИВО) Онлајн дискусија на тема „Нова развојна македонска економија“

Проследете ја во во живо онлајн дискусија на тема „Нова развојна македонска економија“ на која ќе учествуваат потпретседателот на СДСМ, Коста Петров, претседателот на комисијата за финансии, Фатмир Битиќи и претседателот на комисијата за економија, Кирил Колемишевски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e