(ВО ЖИВО) Граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“

Во Музејот на современа уметност, на скопско Кале се одржува граѓанска трибина на коалицијата „Можеме“.

На трибината учествуваат претседателот на СДСМ Зоран Заев, потпретседателите на СДСМ и кандидати во втората изборна единица, Оливер Спасовски и Мухамед Зеќири, како и носителите на победничката листа во првата изборна единица, Мила Царовска и Никола Димитров.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e