Во 14ч онлајн дискусија на тема „Нова развојна македонска економија“

Денеска со почеток во 14.00 часот, ќе се одржи онлајн дискусија на тема „Нова развојна македонска економија“ на која ќе учествуваат потпретседателот на СДСМ, Коста Петров, претседателот на комисијата за финансии, Фатмир Битиќи и претседателот на комисијата за економија, Кирил Колемишевски.

Дискусијата можете да ја следите во живо преку нашиот веб портал.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e