(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Граѓанска трибина во Битола за поддршка на Стево Пендаровски

Во живо од граѓанската трибина во Битола за поддршка на Стево Пендаровски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e