Синиша Алексовски вечерва на средби со претставници на ДУИ и ВМРО ДПМНЕ

Екс советникот за национална безбедност на поранешниот претседател Ѓорѓе Иванов, Синиша Алексовски вечерва во Тетово е на средби со претставници на ДУИ и ВМРО ДПМНЕ во клубот Фратели, Тетово.

Дали средбата е поврзана со последните настани во судството?

Алексовски потоа бил и во Мала Речица, а таму разговарал со некои луѓе од ДУИ, велат нашите извори.

33

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ