Пријава за поставен екплозив во центарот на Скопје

Блокирани сите патишта кои водат до Македонскиот народен театар поради пријава за поставен екплозив, пренесува ТВ 21.
Полицијата се наоѓа на лице место, засега нема информации дали пријавата е лажна.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e