Билјана Проеска од ВМРО-ДПМНЕ “гордо и одговорно“ се кандидира за пратеничка, иако е осудувана за кривично дело

Ова ли се тие чесни и честити луѓе на Мицкоски, нови луѓе со кои нуди обнова?! Кандидатката за пратеник Билјана Проеска од редовите на ВМРО од Крушево осудена!!! Докажан криминалец! Кој сака нека честита 👏👏

Инаку Проеска, на фотографиите на кои се промовира како кандидат за народен пратеник, меѓу другото, пишува „Гордо и одговорно“.

Прашањето е дали и што е за гордост и за каква одговорност може да се зборува доколку имате пресуда, а претендирате да ги застапувате интересите на граѓаните!?

Твит на „Рецепционерот Таљат“

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e