Нема ништо поопасно од чесен човек во корумпирана држава!

Нема ништо поопасно од чесен човек во корумпирана држава!

Само криминалиците за опасност ги сметаат чесните. Тие им се најголема закана за рушење на комодитетот што го имаат во корумпираната држава. Чесните се сериозна закана за уривање на таква држава!

Фејсбук статус на Влатко Васиљ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e