(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Димитров и Едштадлер

Прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров и на сојузната министерка за Европа и Устав на Република Австрија, Каролине Едштадлер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e