(ВИДЕО НАЈАВА) Вечерва во 360°: Ковид-19 и бремените жени – на ГАК воочени разлики меѓу постелката и папочната врвца на болни и здрави родилки

Емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (25 јануари 2021 г.) од 22:00 часот на ТВ Алсат

Во „360 степени“ вечерва:

-Со шефицата на Државниот инспекторат за животна средина, Ана Петровска, во вонредни надзори во Дрисла и во БЕГ: зголемената активност на Инспекторатот – само перцепција или реален напредок;

-„Граѓаните на Сарај бараат развој, тие не ми дадоа мандат за група од 20-30 луѓе да ми ги диктира политиките“ – градоначалникот Блерим Беџети за одбивањето на камперите да ги тргнат приколките од просторот кај Езерото Треска;

-Бремените жени и ковид-19: Воочена разлика меѓу постелката и попочната врвца на болни и здрави родилки – докторите ќе проверуваат зошто;

-„Саботажа“.

Емисијата почнува во 22:00 часот на ТВ Алсат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e