Николовски: Секој наш придонес, во било која област, е влог во вистинските вредности

Да се прими јавна благодарност за личен придонес за отворање и развој на мали и семејни винарии е голема чест, но во исто време и дополнителен мотив, силен поттик, истакна вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.
Nikolovski„Особено ми е драго што иницијативата која ја започнав како министер за земјоделство дава резултати.
Затоа што секој наш придонес, во било која област, е влог во вистинските вредности но можеби и најважно, во создавање подобри услови за живот, за работа, за подобро утре.
Му благодарам на претседателот, Горан Јаковлевски и Тиквешки семејни винарии“, посочи Николовски.
Nikolovski2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e